Bij een sterfgeval kunt u bellen naar
06 - 8200 24 14 (24/7)

Uitvaartverzekeringen

Wilt u weten waar u recht op heeft of wilt u hier meer informatie over, neem dan contact op, wij kunnen de bestaande uitvaartpolis met u “doorlopen” en de mogelijkheden bespreken. De meeste mensen hebben een uitvaartverzekering gesloten en die zijn onder te verdelen in grofweg 2 groepen. 

  • Uitvaart in geld; Hierbij verzeker je een geldbedrag en daar betaal je elke maand, gedurende een langere periode, een premie voor. Met dit geldbedrag kun je naar elke uitvaartleider toe die u graag wilt hebben en de verzekeraar ontvangt de nota van uw uitvaartleider en zal het verzekerde bedrag uitbetalen. 
  • Uitvaart in diensten; hiermee heeft u, of uw ouders er ooit voor gekozen om de uitvaart door dezelfde maatschappij te laten verzorgen waar ook de verzekering “loopt”. Wanneer u de uitvaart toch door een andere partij, dan deze verzekeraar, wilt laten verzorgen kan het zijn dat ze een korting inhouden op de uiteindelijke uitkering. Het is daarom verstandig om na te denken wat uw wensen zijn en of dat past bij deze vorm van verzekeren. Dat voorkomt teleurstellingen achteraf. Het is namelijk mogelijk om deze polissen om te zetten naar de gewenste vorm op dat moment. 

Wij, van Amara uitvaartverzorging, hebben alle kennis van uitvaart(verzekeringen) en kunnen uw bestaande verzekering controleren of deze past bij uw toekomstige uitvaartwensen.