Bij een sterfgeval kunt u bellen naar
06 - 8200 24 14 (24/7)

Werkwijze

Wij bieden professionele begeleiding bij het maken van soms moeilijke keuzes en zullen daar waar nodig meedenken en adviseren. Onze inbreng stemmen wij af op de wensen en ideeën van de nabestaanden. Nabestaanden hebben tot en met de dag van de uitvaart contact een van ons. Dit komt de afstemming ten goede.

Op de eerste dag nemen wij de tijd om samen met de familie en/of vrienden rustig alles op een rijtje te zetten hoe het afscheid ingevuld gaat worden en wie de verschillende taken op zich wil nemen. Dit doen we stap voor stap, niet alle beslissingen en/of keuzes hoeven in het eerste gesprek plaats te vinden. Er worden afspraken gemaakt met het crematorium of begraafplaats en het rouwdrukwerk wordt verzorgd. In de daarop volgende dagen komen we regelmatig terug en zorgen we samen met de betrokkenen dat alles tot in detail geregeld wordt.

Op de dag van de uitvaart zullen we de nabestaanden begeleiden zonder hierbij opvallend aanwezig te zijn. Wij bieden gedurende het regelen van de uitvaart volledige transparantie in de begroting.

Tamara

Mijn naam is Tamara Dol, gehuwd met Sander en samen  gezegend met 3 prachtige kinderen, ik ben sinds 2017 werkzaam als uitvaartverzorgster bij verschillende grote ondernemingen. En sinds 2019 zijn wij samen werkzaam onder onze eigen naam Amara-uitvaartverzorging.

In de afgelopen jaren heb ik al vele nabestaanden mogen begeleiden bij het moeilijke moment van afscheid nemen van hun dierbaren. Ik sta hen bij en stel alles in het werk om het afscheid vorm te geven die past bij de overledene. Een persoonlijk  afscheid biedt troost.

Sander

Mijn naam is Sander Dol en al jarenlang assurantie adviseur. Mijn vader verzorgde, van vroeger uit, al jarenlang uitvaarten. Na zijn overlijden kregen wij het idee om dit werk voort te zetten en uit te breiden. Het mogen verzorgen van een uitvaart is een grote en “dankbare” taak. Het begint met goed luisteren en doorvragen. Vaak bedoelen de mensen iets anders dan dat ze zeggen. Als je dan in zo’n week in dienst mag staan voor deze mensen en een “warme en liefdevolle” uitvaart weet te organiseren geeft ons dat een dankbaar gevoel. De uitvaart die wij mogen verzorgen, proberen wij zo vorm te geven alsof het een dierbare van ons zelf is geweest. Ons motto is niet voor niets “liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is”.