Bij een sterfgeval kunt u bellen naar
06 - 8200 24 14 (24/7)

Werkwijze

Ik bied professionele begeleiding bij het maken van soms moeilijke keuzes en zal daar waar nodig meedenken en adviseren. Mijn inbreng stem ik af op de wensen en idee├źn van de nabestaanden. Nabestaanden hebben tot en met de dag van de uitvaart contact met mij. Dit komt de afstemming ten goede.

Op de eerste dag neem ik alle tijd die nodig is om samen met de familie en/of vrienden rustig alles op een rijtje te zetten hoe het afscheid ingevuld gaat worden en wie de verschillende taken op zich wil nemen. Dit doe ik stap voor stap, niet alle beslissingen en/of keuzes hoeven in het eerste gesprek plaats te vinden. Er worden afspraken gemaakt met het crematorium of begraafplaats en het rouwdrukwerk wordt verzorgd. In de daarop volgende dagen kom ik regelmatig terug en zorg ik samen met de betrokkenen dat alles tot in detail geregeld wordt.

Op de dag van de uitvaart zal ik de nabestaanden begeleiden zonder hierbij opvallend aanwezig te zijn. Ik bied gedurende het regelen van de uitvaart volledige transparantie in de begroting.

Tamara

Mijn naam is Tamara Klein Leugemors en gezegend met 3 prachtige kinderen. Sinds 2017 ben ik werkzaam als uitvaartverzorgster bij verschillende grote ondernemingen, vanaf 2019 ben ik werkzaam onder mijn eigen naam Amara-uitvaartverzorging.

In de afgelopen jaren heb ik al vele nabestaanden mogen begeleiden bij het moeilijke moment van afscheid nemen van hun dierbaren. Ik sta hen bij en stel alles in het werk om het afscheid vorm te geven die past bij de overledene. Een persoonlijk afscheid biedt troost.