Bij een sterfgeval kunt u bellen naar
06 - 8200 24 14 (24/7)

Kennismakingsgesprek

Nadenken over de uitvaart van uzelf of van een dierbare is iets waar u zich waarschijnlijk liever niet mee bezig houdt. Toch loopt u het risico dat u te laat bent. Dit zorgt ervoor dat u of uw nabestaande in alle haast een uitvaart moeten regelen.

We weten allemaal dat de dood eraan komt, alleen wanneer is onbekend. Waarom zou u daarop wachten en u laten overvallen? 

Als u het nu bespreekt bent u voorbereid en zijn ieders wensen duidelijk. Dat zorgt voor rust en overzicht in een toch al zeer emotionele fase.
Samen praten over straks betekent bovendien samen praten over het toen en nu.
Zo deelt u nu al uw mooiste herinneringen.

***

Bij ons kunt u een ori├źnterend gesprek inplannen, wij komen bij u langs en bespreken elk onderdeel van de uitvaart. Op  basis daarvan wordt desgewenst een gespecificeerde offerte gemaakt. Ik weet uit ervaring dat dit duidelijkheid en rust schept voor alle betrokkenen

Voorbespreken

Het woord ‘voorbespreken’ klinkt misschien wat onbekend of vreemd in de oren. Toch is het niets meer dan in een persoonlijk gesprek met ons bespreken wat de wensen zijn voor uw uitvaart. Steeds meer mensen kiezen hiervoor omdat:

– men de uitvaart zelf wilt bepalen;
– men informatie wilt over de mogelijkheden en tarieven;
– er binnen afzienbare tijd een overlijden gaat plaatsvinden.

Naar aanleiding van het gesprek zetten wij alle wensen die besproken zijn op papier met daarnaast een kostenbegroting.

Indien u al hebt nagedacht of hebt vastgelegd wat uw uitvaartwensen zijn, is het verstandig dit met uw nabestaanden te bespreken, zodat zij van uw wensen op de hoogte zijn