Bij een sterfgeval kunt u bellen naar
06 - 8200 24 14 (24/7)

Hendrik Levinus Rudolph Wippo

26 januari 1956 - 08 december 2022

“Henk”

Liefdevol heb je voor ons gezorgd. Met veel zorg en liefde laten wij je gaan.

Condoleances:

 1. Lieve papa,

  Helaas heb je de strijd op aarde verloren en ben je van ons heen gegaan. Je bent nu begonnen aan je nieuwe reis en we zullen je missen.

  Hoop dat je hierboven iedereen laat lachen met je humor

  Namens Ma, Je kinderen en kleinkinderen

 2. Heel veel sterkte met het verlies van je man vader en opa Henk rust zacht we vergeet je niet

  Alice en Ronald (kappie)
  Lana en Sanne

 3. Wij wensen jullie familie kennis vrienden heel veel sterkte met dit verlies ik kon opa nog niet zo heel goed maar toch heel veel sterkte namens ons mo judith

 4. Lieve Piraten Opa,
  Ik zal je missen, maar je blijft in mijn ❤️ zitten.
  Ik zal je stem en typetjes die je tijdens de draaiuurtjes deed ook missen.
  Ik lag altijd in een deuk door jou aan de telefoon en ook thuis maar vooral ook op de stream.

 5. Heel veel sterkte en kracht gewenst met het grote verlies van DJ Piraten opa of beter gekiend als Henk voor de vrienden we leven met jullie mee wij zullen blijven denken aan u u was 23 jaar een hoede vriend van ons wij zullen je hier een warm plaatje geven in ons huisje in Belgie met dank De Familie de Clercq en Fuyat

 6. Lieve Gea, Seffira, Danique en Naomi,
  14 jaar lang ben ik betrokken geweest bij jullie als gezin. Het was bijzonder om jullie meiden te zien opgroeien naar volwassenheid met opa en oma aan jullie zijde.
  Net na mijn vertrek is Henk/opa ziek geworden. Het moet voor jullie en hem zelf zwaar zijn geweest om te zien dat hij langzaam steeds meer moest inleveren. En dat, terwijl hij zelf nog altijd de leuke, lieve, grappige man, opa, scheidsrechter en DJ was en wilde zijn. Henk was altijd hartelijk, iedereen was welkom en kreeg dan een kop thee of (oplos)koffie. Altijd was er een praatje over hoe het met eenieder ging en voor hem was er maar 1 ding belangrijk en dat was dat het goed ging met de (klein)kinderen. Alles wat daarvoor nodig was, daar zette hij zich voor in.
  En daarnaast vermaakte hij zich met muziek, voetbal, een praatje maken en bezig zijn met de vogels. Als je naar huize Wippo belde, nam Henk de telefoon regelmatig aan met; ‘met de leukste opa van Nederland’ en dan wist je dat je de goede te pakken had.
  En de leukste opa, dat was hij. Voor jullie drie meiden in het bijzonder, maar ook voor zijn andere kleinkinderen. En ook jij Gea, zal hem missen. Jullie waren samen een goed team. Ik wens jullie oprecht heel veel sterkte met het gemis van jullie opa, vader en echtgenoot.
  Lieve groet, Deborah

 7. Beste familie Wippo,

  Via via hoorde ik van het overlijden van de opa van Danique…
  Ik wil jullie allemaal condoleren met dit grote verlies en heel veel sterkte wensen.

  Jan Maas, Losser
  (oud leerkracht van Danique)

Schrijf hier uw condoleance

Hieronder kunt u een condoleance plaatsen. Dat kan een tekst zijn waarin u de nabestaanden moed en sterkte wenst. Maar u kunt ook laten weten wat het verlies voor u persoonlijk betekent.